Afspraak inplannen

Magazine aanvragen

Nieuwsbrief

Vergelijk offerte

Over ons

KEUKENHAL, LAAGSTE PRIJS. HOOGSTE SERVICE!Bij KeukenHal profiteert u altijd van de laagste prijs en de hoogste service. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek houden wij het ontwerp in eigen hand en de prijzen laag. Bovendien kunnen wij op deze manier altijd keukens leveren die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Het resultaat voor u: een schitterende keuken met de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

LAAGSTE PRIJS, HOOGSTE SERVICE

Naast de laagste prijs bieden wij ook de hoogste service. Want wij hechten veel waarde aan onze klanten. Ook na hun aankoop. Daarom gaat onze service verder en nemen we de tijd voor u. Vanaf het verkoopgesprek tot aan de levering en daarna. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

CBW-ERKEND

U betaalt geen aanbetaling en geen vooruit betaling en rekent pas af bij levering. Bovendien is KeukenHal CBW-erkend. Dat betekent dat u altijd verzekerd bent van een veilige aankoop. Wel zo prettig.

Heeft u eenmaal uw droomkeuken gevonden, dan helpen wij u graag verder. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar en ons professionele montageteam zorgt voor een vlekkeloze levering en plaatsing.

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw verkooptalent. Bekijk hier onze actuele vacatures.